ébredés

Egyetlen igaz szerelem létezik. Egyetlen mindent elsöprő érzelem. Egy olyan, melyre mindig is vágytál, melyet mindig is akartál volna magadnak. Ez olyan, melyben soha nem csalódhatsz. Biztonságot ad, menedéket, melegséget számodra. A kapcsolat ezzel az érzelmi töltődéssel sajnos egyoldalú, de mégis, ez így tökéletes, vagy inkább használjuk rá a természetes jelzőt. Ugyanis te nem érzed azt, amit irántad éreznek. Nem te vagy a hibás, hiszen nem érezheted. Egyelőre...

Soha nem tudod visszaadni annak aki irántad érez így és te sem fogod soha visszakapni aki iránt te érzel. Lehetetlen...Te mást fogsz szeretni ugyanilyen viszonzatlan érzelemmel.

ébredés

Átéled majd, amikor fontosabb, hogy Ő boldogabb legyen, mint TE. Amikor azt érzed, hogy nincs olyan, amit nem tennél meg érte. Amikor bárkivel szembeszállnál, hogy megvédd, gondolkodás nélkül. A nap minden órájában, minden percében eszedbe fog jutni. Amikor csak azon töröd a fejed, hogy neki hogy lenne jobb? Hogy tudnál neki örömet szerezni? Hogy segíthetnél neki akkor is, amikor nincs is szüksége a segítségedre? Hogy viselhetnéd gondját egy életen át? Hogy vigyázhatnál rá, amikor nincs is szüksége védelemre? Hogy maradhatnál mindig..MINDIG mellette? Azon gondolkodsz, hogy még mit tudnál adni neki, amikor már mindenedet odaadtad? Imádod. Soha nem csábulsz el, soha nem változnak meg az érzelmeid és soha nem fogsz neki csalódást okozni. Nem kell megígérned és nem kell esküdnöd rá. Ezt Ő is és TE is tudod biztosan. 

A gyönyörű az egészben, hogy nem vársz érte semmit. Ettől igaz a szerelmed. Nem vársz viszonzást és nem várod, hogy visszakapj bármit a szerelmedtől. Nem érdekből csinálod és nem számításból. Csak az érzelmek vezérelnek. A szíved és a lelked  irányít és akkor is kitartasz majd, ha csalódás és fájdalom ér viszonzásul.

A szerelmed örök lesz, sírig tartó. Ahogy téged is valaki a haláláig szeretni fog.

Ezért május hetedikén és az év maradék 364 napján ébredj fel és találj alkalmat arra, hogy boldoggá tedd Őt! Megérdemli. Te is tudod, hogy ez mennyire így van. Hiszen Te is leszel egyszer ilyen szerelmes...

ébredés